Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

BIZTONSÁGOSAN A TÉLI IDŐSZAKBAN IS

A téli időszak a balesetek megelőzése érdekében tudatos felkészülést és fokozott óvatosságot valamint figyelmet igényel a közlekedés résztvevőitől. A Szerencsi Rendőrkapitányság is fontosnak tartja azt, hogy mindenki alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez, mivel a balesetek jellemző oka, hogy a járművezetők nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekednek a forgalomban. Szintén elengedhetetlen az autók téli időszakra való felkészítése.

A gépjárműveket ajánlatos alaposan átnézni, megvizsgálva minden biztonsági berendezést és tartozékot. A műszaki biztonság legalapvetőbb követelménye a fékek, a futómű és a gumiabroncsok kifogástalan állapota. Az autóvezetőknek figyelemmel kell lenniük a megnövekedett fékútra, a gumiabroncsok csökkent tapadására, ezért ajánlott nagyobb követési távolságot tartani és legfőképp a gyalogosátkelőhelyeken áthaladóknak egyaránt. A Szerencsi Rendőrkapitányság ezúton is arra kéri a közlekedőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 196

Yesterday 350

Week 1083

Month 546

All 218457

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions