Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FELMENTETTÉK A CÉGTULAJDONOST

A Miskolci Járásbíróság október 9-én kihirdetett ítéletében felmentett egy vádlottat közveszélyokozás vétségének vádja alól. A tényállás szerint egy építőipari cég tulajdonosa, aki azon túl, hogy szervezte a munkát, olykor maga is közreműködött a felújításban. A vádlott a miskolci Pátria Társasház tetőterén 2016. szeptember 13-án kezdte meg a tetőtér szigetelését. Tekintettel arra, hogy a szigetelés biztosításához hevítés szükséges, a vádlott egy gázpalackos gázégővel a szigetelő anyagot egy rövid ideig hevítette.

Amikor ezzel végzett, elhagyta a helyszínt. Másfél órával később bejelentették a Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz, hogy a társasház tetőtéri udvarán ég a szellőző. A tűzoltás során tizenhat lakást és tizenegy üzletet vizsgáltak át, valamint tizenhat személyt kértek meg lakásának elhagyására. A tűz következtében közveszély állt fenn. A bíróság a vádlottat bűncselekmény hiányában felmentette. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 64

Yesterday 103

Week 371

Month 1103

All 166187

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions