Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TALÁLKOZÓ ÉS TOVÁBBKÉPZÉS GYERMEKEINKÉRT

A Rákóczi Szövetség október 5-e és 7-e között szervez határon túli óvodapedagógusoknak és továbbképzéssel egybekötött találkozót Hajdúszoboszlón. A magyar iskolaválasztás szempontjából meghatározóak az óvodai évek, rendkívül fontos, hogy a pedagógusok milyen módszerekkel és eszközökkel formálják a kicsik tudását, illetve mennyire tudják a családokat is maguk mellé állítani.

A rendezvény célja a magyar iskolaválasztás elősegítése, a külhoni magyar intézmények, óvodapedagógusok és tanítók munkájának segítése, illetve a tartalmas és jó hangulatú együttlét, amelynek helyszínei a hajdúszoboszlói Hotel Silver és Hotel Hőforrás lesznek. Az óvodapedagógusok és tanítók összejövetelével egy időben szintén Hajdúszoboszlón tartják a Rákóczi Szövetség immáron harmincharmadik alkalommal meghirdetett ifjúsági találkozóval egybekötött vezetőképzőjét, amelynek központi témája idén az ifjúság és az érték gondolata köré épül, érdekes és hasznos előadások kíséretében.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 40

Yesterday 59

Week 490

Month 2155

All 174650

Currently are 30 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions