Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TALÁLKOZÓ ÉS TOVÁBBKÉPZÉS GYERMEKEINKÉRT

A Rákóczi Szövetség október 5-e és 7-e között szervez határon túli óvodapedagógusoknak és továbbképzéssel egybekötött találkozót Hajdúszoboszlón. A magyar iskolaválasztás szempontjából meghatározóak az óvodai évek, rendkívül fontos, hogy a pedagógusok milyen módszerekkel és eszközökkel formálják a kicsik tudását, illetve mennyire tudják a családokat is maguk mellé állítani.

A rendezvény célja a magyar iskolaválasztás elősegítése, a külhoni magyar intézmények, óvodapedagógusok és tanítók munkájának segítése, illetve a tartalmas és jó hangulatú együttlét, amelynek helyszínei a hajdúszoboszlói Hotel Silver és Hotel Hőforrás lesznek. Az óvodapedagógusok és tanítók összejövetelével egy időben szintén Hajdúszoboszlón tartják a Rákóczi Szövetség immáron harmincharmadik alkalommal meghirdetett ifjúsági találkozóval egybekötött vezetőképzőjét, amelynek központi témája idén az ifjúság és az érték gondolata köré épül, érdekes és hasznos előadások kíséretében.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 63

Yesterday 103

Week 370

Month 1102

All 166186

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions