Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

REKORDSZÁMÚ FORGALOM A BÜKKI NEMZETI PARKBAN

Már biztos, hogy rekordévet zárhatnak a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyei és az Igazgatóság 2017 második felében elindított új ökoturisztikai fejlesztési programja. Augusztus végére jelentősen meghaladták a látogatottsági adatok a tavalyi egész éves forgalmat. A program kiemelkedő eredményeként az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi területen több mint húszezerrel több látogató fordult meg az év első nyolc hónapjában, mint 2017 hasonló időszakában.

A lillafüredi Szent István-barlang sem panaszkodhat: augusztus végéig tizenegyezer fővel több vendég kereste fel, mint tavaly ilyenkor, ami 33%-os vendégszám bővülést jelent. Az összes bemutatóhely adatai alapján mintegy 32%-os az eddigi forgalombővülés. Az ökoturisztikai fejlesztési programban kiemelt helyet kaptak az Igazgatóság szálláshelyei is. A csendre, nyugalomra és jó levegőre vágyó vendégeknek, a Bükkben a Borostyán Panzióban és a Rejteki Kutatóházban is szálláshelyi könyvtárat alakított ki az igazgatóság.(Fotók: Qard Soulution, Varga Zoltán, BNPI)

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 292

Month 1607

All 171471

Currently are 10 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions