Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÉPVISELŐK A KESZNYÉTENI- ÉS KÖRÖMI PONTONHÍDON

Sajtótájékoztató keretében látogatta meg Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Koncz Ferenc, országgyűlési képviselő a kesznyéteni- valamint körömi pontonhidat szeptember 10-én. A kesznyéteni Polgármesteri Hivatalban megtartott összejövetelen Kecső Imre, Kesznyéten polgármestere fogadta a vendégeket majd elmondta azt, hogy a Konzorcium Közlekedésfejlesztés Borsod megyében című projektjének, a Településfejlesztési Operatív Program keretében valósul meg a Sajó-híd felújítása. Ezután Koncz Ferenc, országgyűlési képviselő hozzátette ez a rekonstrukció probléma is lehetett volna, hiszen az átkelő negyvenhat település közel tizenötezer ember közlekedését könnyíti, így tenni kellett valamit, hogy a lezárás miatti problémát csökkentsék.

A körömi kompnál felállított ideiglenes átkelő megépítésében nagy segítségre volt szükség a Magyar Honvédségtől, akik okos megoldással kivitelezték a problémát. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szólt arról, hogy ez a pontonhíd önmagáért beszél. A II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred példátlan összefogást tanúsítva két óra hossza alatt rakta helyére a körömi átkelőt, ahol az áthaladást katonák és jelzőlámpa is segíti, sőt az átkelőn óránként hatvanhat autós halad át. A számadatok szerint az eltelt egy hét során csaknem tizenegyezer autós vette igénybe a Köröm és Muhi között felállított átkelőt. A tájékoztatót követően a képviselők maguk is szemügyre vették a kesznyéteni-híd felújítását valamint a körömi pontonhíd forgalmát.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 19

Yesterday 72

Week 91

Month 1488

All 184665

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions