Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VASEMBEREK SZERENCSEN

Elszánt, szenvedélyes és lelkes sportolókkal telt meg a Bocskai István Katolikus Gimnázium sportudvara szeptember 9-én, ugyanis tizedik alkalommal rendezték meg a Szerencsi Vasember Jótékonysági versenyt. Szerencs Város Önkormányzata és a Szerencs Városi Sport Egyesület a triatlonnal nem csak az úszás, kerékpározás és futás népszerűsítését tűzte ki célul. Küldetése a mozgás megszerettetése, a sportágak megismertetése, a közös élmények gyűjtése, valamint a versenylehetőség biztosítása volt minden mozogni vágyónak.

Három versenyszámban, összesen öt korcsoportban jelentkezhettek a triatlonra a Szerencs és térségében élő kisgyerekek, fiatalok és felnőttek egyaránt. Az eseményen minden résztvevő az alkalomra készült pólót és a részvételt igazoló oklevelet vett át. Idén a Vasember címet kitartásának és akaraterejének köszönhetően Vámos Imre érdemelte ki. A nevezési díjakból és felajánlásokból a kimagasló sport- és kiváló tanulmányi eredményeket elérő szerencsi diákokat jutalmazó Kulcsár Anita Alapítványt támogatják.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 94

Yesterday 112

Week 337

Month 2189

All 172053

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions