Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VASEMBEREK SZERENCSEN

Elszánt, szenvedélyes és lelkes sportolókkal telt meg a Bocskai István Katolikus Gimnázium sportudvara szeptember 9-én, ugyanis tizedik alkalommal rendezték meg a Szerencsi Vasember Jótékonysági versenyt. Szerencs Város Önkormányzata és a Szerencs Városi Sport Egyesület a triatlonnal nem csak az úszás, kerékpározás és futás népszerűsítését tűzte ki célul. Küldetése a mozgás megszerettetése, a sportágak megismertetése, a közös élmények gyűjtése, valamint a versenylehetőség biztosítása volt minden mozogni vágyónak.

Három versenyszámban, összesen öt korcsoportban jelentkezhettek a triatlonra a Szerencs és térségében élő kisgyerekek, fiatalok és felnőttek egyaránt. Az eseményen minden résztvevő az alkalomra készült pólót és a részvételt igazoló oklevelet vett át. Idén a Vasember címet kitartásának és akaraterejének köszönhetően Vámos Imre érdemelte ki. A nevezési díjakból és felajánlásokból a kimagasló sport- és kiváló tanulmányi eredményeket elérő szerencsi diákokat jutalmazó Kulcsár Anita Alapítványt támogatják.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 36

Yesterday 80

Week 116

Month 1555

All 164287

Currently are 23 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions