Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÁBÍTÓSZER-FOGÁS MISKOLCON

Közel hatmillió forint piaci értékű, Spanyolországból behozott kábítószert foglaltak le Miskolcon egy nagyszabású akcióban a rendőrök augusztus 6-án. A drogot egy magyar kamion szállítmányába rejtették el. Mikor a jármű megérkezett egy miskolci telep elé, két férfi egyeztetett a szerelvény sofőrjével, aki betolatott az udvarra. Ott megbontották a rakteret, amelyből a férfi egy laptoptáskát adott át társának, aki azt a személygépkocsijába tette.

A rendőrök ezt követően fogták el a két férfit, illetve a kamion sofőrjét és a telephely üzemeltetőjét is. A nyomozók a személygépkocsiban megtalálták a korábban odatett laptoptáskát, amelyben 3780 gramm hasisgyanta, továbbá 228,8 gramm kokain volt, amelynek kereskedelmi mennyisége, és együttes feketepiaci értéke 5,7 millió forint. A gyanúsítottak tartózkodási helyének házkutatása alkalmával négyezerhatszázötven euró és közel három millió forint készpénzt, illetve további tárgyi bizonyítékokat foglaltak le a rendőrök.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 49

Yesterday 69

Week 49

Month 1240

All 176349

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions