Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÁBÍTÓSZER-FOGÁS MISKOLCON

Közel hatmillió forint piaci értékű, Spanyolországból behozott kábítószert foglaltak le Miskolcon egy nagyszabású akcióban a rendőrök augusztus 6-án. A drogot egy magyar kamion szállítmányába rejtették el. Mikor a jármű megérkezett egy miskolci telep elé, két férfi egyeztetett a szerelvény sofőrjével, aki betolatott az udvarra. Ott megbontották a rakteret, amelyből a férfi egy laptoptáskát adott át társának, aki azt a személygépkocsijába tette.

A rendőrök ezt követően fogták el a két férfit, illetve a kamion sofőrjét és a telephely üzemeltetőjét is. A nyomozók a személygépkocsiban megtalálták a korábban odatett laptoptáskát, amelyben 3780 gramm hasisgyanta, továbbá 228,8 gramm kokain volt, amelynek kereskedelmi mennyisége, és együttes feketepiaci értéke 5,7 millió forint. A gyanúsítottak tartózkodási helyének házkutatása alkalmával négyezerhatszázötven euró és közel három millió forint készpénzt, illetve további tárgyi bizonyítékokat foglaltak le a rendőrök.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 65

Yesterday 103

Week 372

Month 1104

All 166188

Currently are 24 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions