Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÉT EMBERT SZÚRT MEG, ELŐZETESBE KERÜLT

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki késsel szúrt meg két férfit, miután egy kiskorú nem adott neki dohányt. Az elkövető május 13-án este, a nyitott kapun keresztül ment be egy ózdi tömbház udvarára, ahol az ott játszó gyermektől dohányt kért. A kiskorú közölte, hogy nem tud adni, azonban a gyanúsított továbbra is maradt.

A férfihez ekkor ketten odaléptek majd felszólították, hogy távozzon. Ezután dulakodás alakult ki, mire a támadó a zsebéből egy kést vett elő, és azzal az egyik férfi bordái közé- majd combon, míg a másik férfit hasba szúrta. Ekkor megjelent egy harmadik személy is, aki felé az elkövető hadonászni kezdett. Egy arra járó nő a földről felkapott egy féltáglát, amivel elüldözte a támadót. Az elkövető ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, aki akár tizenkét évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető..

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 63

Week 547

Month 1811

All 169003

Currently are 42 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions