Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÉT EMBERT SZÚRT MEG, ELŐZETESBE KERÜLT

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki késsel szúrt meg két férfit, miután egy kiskorú nem adott neki dohányt. Az elkövető május 13-án este, a nyitott kapun keresztül ment be egy ózdi tömbház udvarára, ahol az ott játszó gyermektől dohányt kért. A kiskorú közölte, hogy nem tud adni, azonban a gyanúsított továbbra is maradt.

A férfihez ekkor ketten odaléptek majd felszólították, hogy távozzon. Ezután dulakodás alakult ki, mire a támadó a zsebéből egy kést vett elő, és azzal az egyik férfi bordái közé- majd combon, míg a másik férfit hasba szúrta. Ekkor megjelent egy harmadik személy is, aki felé az elkövető hadonászni kezdett. Egy arra járó nő a földről felkapott egy féltáglát, amivel elüldözte a támadót. Az elkövető ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás, aki akár tizenkét évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető..

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 3

Yesterday 81

Week 299

Month 1098

All 161632

Currently are 38 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions