Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KIÜTÉSES GYŐZELEM

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei női kispályás labdarúgó bajnokság tizedik fordulójában a Szerencs Városi Sport Egyesület csapata Taktaharkányt fogadta április 7-én. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megrendezett találkozón a szerencsiek az őszi döntetlenért igyekeztek revansot venni valamint megszerezni a tavaszi szezon első győzelmét. Az összecsapás mindkét együttesnek nehezen indult, a játék irányítását a hazaiak vették át hamarabb, amelynek eredményeként már az ötödik percben előnyhöz jutottak a szerencsiek.

A vendégek hiába próbáltak veszélyes támadásokat felépíteni nem jártak sikerrel. A félidőre magabiztos négygólos szerencsi előnnyel vonultak a csapatok. A második játékrészben is a hazaiakról szólt, akik ígéretes helyzetkihasználásuknak köszönhetően döntötték el újabb két szerzett találatukkal az összecsapást, amely 6-0-s kiütéses győzelemmel ért véget. Értékes három pontjával a Szerencs Városi Sport Egyesület a bajnoki tabella hetedik-, míg Taktaharkány két pozícióval lemaradva a kilencedik helyen áll.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 6

Yesterday 81

Week 302

Month 1101

All 161635

Currently are 200 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions