Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

BÖRTÖNBÜNTETÉS FENYEGETÉSÉRT ÉS BÁNTALMAZÁSÉRT

Az Ózdi Járásbíróság ítéletet hirdetett annak a két férfinak az ügyében, akik erőszakkal próbálták behajtani egy ház vételárát idős személytől úgy, hogy valójában tulajdonosai sem voltak annak. Az egyik elkövető szívességi lakáshasználója volt egy házaspár tulajdonában álló családi háznak. Amikor megtudta, hogy a sértett házat szeretne vásárolni, felkereste, és valótlanul azt állította, hogy az ingatlan az ő tulajdonában áll, majd felajánlotta azt, hogy megveszi.

. A felek írásban nem kötöttek szerződést, csak szóban állapodtak meg, miszerint az elkövető négyszázötvenezer forintért eladja a házat, a vételárat a vevőnek havi húszezer forintban törleszti. Tizenhat hónapon keresztül fizette a havi részleteket majd a ház tulajdonosai 2016 májusában szereztek tudomást az ügyletről, ezért tájékoztatták a vevőt. Az elkövetőket zsarolás bűntettének kísérlete és testi sértés miatt egy év tíz hónap, és egy év öt hónap börtönbüntetésre ítélték.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 43

Yesterday 124

Week 423

Month 1687

All 168879

Currently are 13 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions