Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

DÍJMENTES PROGRAMOZÓI KÉPZÉS MISKOLCON

A Vodafone Magyarország támogatásával Miskolcon induló Skool Klub célja, hogy a lányokkal is megszerettesse az olyan digitális szakmákat, mint például a programozás. A szolgáltató elkötelezett amellett, hogy fejlessze a fiatalok digitális kompetenciáját és mindenkivel megismertesse a technológia világát.

A Skool célja, hogy minél több fiatalhoz közelebb hozza a digitális alkotás élményét, és népszerűvé tegye a technológiát. Az őszi sikerekből kiindulva most újabb többhetes kurzus indul, amelyre már várják a tizenegy és tizenegy év közti lányok jelentkezését. A résztvevők, a műhelyfoglalkozások során, számítógépes játékokból ismert világok és karakterek segítségével ismerhetik meg a programozás alapjait, miközben elkészíthetik saját játékukat a Scratch nevű programban, amit a képzés végén be is mutathatnak. A tízhetes kurzus március 20-án indul és május 29-én ér véget. Összesen tizenöt főt várnak a programba, amelyre március 12-én, 12 óráig lehet jelentkezni.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 3

Yesterday 81

Week 299

Month 1098

All 161632

Currently are 40 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions