Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NEGYEDIK HELY A SZERENCSI RÖPLABDÁSOKTÓL

 A szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola röplabda csapata Budapesten, a Folyondár úti Vasas Sportközpontban szerepelt február 10-én, ahol nagyszerű teljesítményüknek köszönhetően a negyedik helyet szerezték meg. A Hegyalja2050 Sport- és Szabadidő Egyesület által támogatott együttes a Vollé!2020 Röpsuli tornán kilenc csapattal mérkőzött meg.

Az első találkozón, a szigetszentmiklósi Batthyány „A” csapatával játszottak a lányok, ahol döntő szettben maradtak alul a szerencsiek. A folytatásban, a budapesti Kempelen gárdája ellen álltak fel a diákok, akik két szettben múlták felül ellenfelüket megszerezve a csoport második helyét, amely után újabb beosztásba sorolták a csapatokat. Az újabb csoport első összecsapásán a budapesti Klébi következett. A Rákóczis lányok szoros játszmában végig látványos labdamenetekkel teletűzdelt mérkőzésen fontos győzelmet könyvelhettek el. A tornán, a fiatal röplabdázók végig koncentrált és okos játékukkal végül a negyedik helyét szerezték meg.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 6

Yesterday 81

Week 302

Month 1101

All 161635

Currently are 22 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions