Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

NEGYEDIK HELY A SZERENCSI RÖPLABDÁSOKTÓL

 A szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola röplabda csapata Budapesten, a Folyondár úti Vasas Sportközpontban szerepelt február 10-én, ahol nagyszerű teljesítményüknek köszönhetően a negyedik helyet szerezték meg. A Hegyalja2050 Sport- és Szabadidő Egyesület által támogatott együttes a Vollé!2020 Röpsuli tornán kilenc csapattal mérkőzött meg.

Az első találkozón, a szigetszentmiklósi Batthyány „A” csapatával játszottak a lányok, ahol döntő szettben maradtak alul a szerencsiek. A folytatásban, a budapesti Kempelen gárdája ellen álltak fel a diákok, akik két szettben múlták felül ellenfelüket megszerezve a csoport második helyét, amely után újabb beosztásba sorolták a csapatokat. Az újabb csoport első összecsapásán a budapesti Klébi következett. A Rákóczis lányok szoros játszmában végig látványos labdamenetekkel teletűzdelt mérkőzésen fontos győzelmet könyvelhettek el. A tornán, a fiatal röplabdázók végig koncentrált és okos játékukkal végül a negyedik helyét szerezték meg.

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 42

Yesterday 84

Week 126

Month 1799

All 133886

Currently are 38 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions