Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LÁTÁSÁT VESZTETTE A MEGTÁMADOTT ÁLDOZAT

 Két gyanúsított férfival szemben előzetes letartóztatást, egy további gyanúsított esetében pedig házi őrizetet rendelt el a Miskolci Járásbíróság egy utcai támadás miatt indult büntetőügyben. Az adatok szerint a három gyanúsított és egy társuk 2018. február 3-án éjfél körül Miskolcon, a Nagyváthy utcán találkoztak három férfival.

. Utánuk mentek, a fiatalkorú gyanúsított hátulról fejbe ütötte az egyik áldozatot, aki azonnal eszméletét vesztette. Ekkor az elkövetők valamennyien a másik férfira támadtak, ütötték, rúgták is a földön fekve. Végül az eszméletlen társa mellett térdelő harmadik személy ellen fordultak, akinek fejére, felső testére rúgásokat, ökölcsapásokat mértek. A sértettek zúzódásokat szenvedtek, az egyikük látását is elvesztette. A gyanúsítottakkal szemben testi sértés és garázdaság miatt indult büntetőeljárás, akik akár hét és fél évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 36

Yesterday 80

Week 116

Month 1555

All 164287

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions