Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

CSÜLKÖS CSODÁK MEZŐZOMBORON

Az idei negyedik Mezőzombori Csülök Fesztiválra húsz baráti társaságból, munkahelyi csapatból álló csapat nevezett, akik hagyományos, magyaros fűszerezésű csülkös ételeket készítettek. A megmérettetés július 15-én reggel nyolc órakor ágyúlövéssel kezdődött, majd a benevezett gárdák azonnal hozzáláttak a főzéshez, miközben Barsi Csaba és az Agyagbanda húzta a talpalávalót.

 

Az elkészült fogásokat öt tagú zsűri értékelte. A főzőversennyel egyidőben a helyi focipályán kispályás labdarúgó csapatok mérték össze tudásukat. A fesztivál első napján fellépett a Feel Good zenekar, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Korda György és Balázs Klári. A mezőzombori Csülök Fesztivál második napján, július 16-án a gyerekek főzőversenyen mérték össze tudásukat. A kicsiknek csülök pörköltöt kellett készíteni, szülői és pedagógusi felügyelet mellett. A legfinomabb fogást a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata főzte meg. A sportolás szerelmesei is találtak maguknak megfelelő programot, nevezhettek a négy és fél kilométeres távra. A résztvevők mindannyian éremmel tértek haza. Vásári mulattatás is szerepelt a programok között, majd a Kiss Kata zenekar mutatta be interaktív műsorát. A két napos fergeteges Mezőzombori Csülök Fesztivált a Neoton Família koncertje zárta. A zenekar örök, mert a dalokban ott van az egész élet. A több évtizedes múltra visszanyúló együttes, mindenki életében jelen volt. Kitörölhetetlen, számtalan mennyiségű slágerüket együtt énekelte a népes közönség Mezőzomboron, a Béke-kertben. /span>

   

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

Hirdetés

29060805 1952167878158500 7055384780324431793 o

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 82

Yesterday 70

Week 372

Month 1683

All 139730

Currently are 66 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions