Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

MEGLEPETÉS A CIPŐSDOBOZBAN

Ismét cipősdobozokban várják a rászorulóknak szánt ajándékokat a Herman Ottó Múzeumban. A Herman Ottó Múzeum az idén is meghirdeti jótékonysági „Cipődoboz akcióját”. Ahogy tavaly, most is cipősdobozban várják azokat az ajándékokat, amelyeket az adományozók a rászorulóknak szánnak. A dobozokat december 16-ig adhatják le a segíteni akarók a Herman Ottó Múzeum központi épületének (Miskolc, Görgey u. 28.) portáján, és cserébe egy családi karácsonyi belépőt kapnak. A jegyek január 31-ig használhatók fel a Herman Ottó Múzeum Képtárában, a Papszeri Öreg Kiállítási Épületben, a Pannon-tenger Múzeumban és a Miskolci Galéria kiállítóhelyein. Az ajándékokat a Múzeum segélyszervezeteken keresztül juttatja el a rászorulóknak.

De hogyan érdemes elkészíteni az ajándékba szánt cipősdobozokat?

1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. Döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja ajándékát!

3. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal az alábbi szempontok szerint: Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, jojók, világító vagy hangot adó játékok (extra elemmel!) Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, számológépek, zsírkréta, kifestők, jegyzettömbök Higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan, fésű Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, napszemüveg, pólók, játék ékszerek, hajgumik, óra, kis képeskönyv Kedves lehet még: egy képeslap vagy családi fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal (posta- vagy e-mail címét nem célszerű megadnia).

4. A dobozba NE TEGYEN: Agresszivitásra késztető képeket, játékokat: játékpisztoly, kés, pc-játék Konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt Folyékony dolgokat: sampont, testápolót (vagy ezeket gondosan csomagolja be egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre a doboz tartalmát) Gyógyszereket Törékeny tárgyat: tükröt, porcelánbabát

5. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, (lehetőleg külön a tetejét és külön az alját), majd ragassza le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kösse át zsineggel! (Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor!)

A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″. 

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Globo Konyha

14:30 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 42

Yesterday 330

Week 2416

Month 931

All 688762

Currently are 151 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions