Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

JORDÁNIA WORKSHOP ÉS FOGADÁS

A Jordán Turisztikai Hivatal az Aviareps Magyarország Kft.-vel együttműködve nagyszabású workshopot és fogadást rendzett a budapesti Hotel Boscolo-ban . 2000 és 2005 közt - köszönhetően a Királyság turizmust támogató intézkedéseinek – 150.000 magyar látogatott el Jordániába.Később sajnos a forgalom visszaesett s ezen szeretnének változtatni a Közel-Keleti ország turisztikai szakemberei.

 

Nayef Al Fayez úr az ország Turisztikai minisztere vezetésével üzletemberi delegáció érkezett Budapestre a mostani workshopra. Először Tóth Attila a szervező Aviareps vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket majd a miniszter úr szólt a vendégekhez.Kiemelte , hogy Jordánia szeretné újra a korábbi szintre emelni a magyar beutazók számát.Jordánia egész évben kellemes időjárása , a térségben legstabilabb politikai helyzete,barátságos népe,szép tájai,finom ételei mind jó okot adnak erre. Köszöntötte a vendégeket az országaink közti jó kapcsolatok létrehozásában és a kölcsönös turizmus fejlesztésében nagyon aktív szerepet játszó Zaid Naffa úr a Királyság magyarországi tiszteletbeli konzulja.

Az ország adottságairól és turisztikai kínálatáról Arabyat úr a Jordán Turisztikai Hivatal ügyvezető igazgatója tartott előadást.Ő is említette a turizmus fontosságát.Országaink politikai,gazdasági és kulturális kapcsolatai kiválóak de az igazi emberek közti kapcsolatokat csak a kiutazások során lehet kiépíteni.Az országban minden adott a turizmus fejlesztéséhez:3 nemzetközi repülőterük van , magyar útlevéllel az ingyenes vízumokat a határon meg lehet kapni.A szállások és éttermek legszélesebb választéka áll a vendégek rendelkezésére.

Történelmi emlékeik a keresztény és iszlám kultúrához egyaránt kapcsolódnak.Az ország legismertebb látványossága Petra,amely minden odalátogatónak benne van a programjában.Az Aqaba-i tengerparton a víz az egyik legtisztább a világon , a Holt tenger vizének és az ottani iszapnak a gyógyhatása közismert.Emellett az ország a madarakat kedvelőknek is kedvelt célpontja , a természetkedvelőket 6 nemzeti park várja.Sportolási lehetőségek,wellness,üzleti és szakmai utak mind-mind olyan témák melyekről az előadás után a hazai és jordán szakemberek személyes tárgyalásokat folytattak.

 

       

Kiberpajzs

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Globo Konyha

14:30 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 12

Yesterday 548

Week 4927

Month 13913

All 673024

Currently are 95 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions