Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

ISMÉT KÖSZÖNTÖTTÉK A SZERENCSI SZÉPKORÚAKAT

A szerencsi szépkorúakat köszöntötték az idősek világnapja alkalmából. A megtisztelő eseményt Szerencs Város Önkormányzata, valamint a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár szervezte meg szeptember 30-án a Rákóczi-vár színháztermében. Az ünnepségen beszédet mondott a leköszönő polgármester Nyiri Tibor, aki megkülönböztetett tisztelettel köszöntötte a jelenlévőket. Elmondása szerint, sokat gondolkodott azon, hogy mi az idős kor sava-borsa, majd mindenkit arra kért, hogy tűzzenek ki célokat, ugyanis ezek tarthatják fiatalosan a testi és szellemi állapotukat. Majd szólt arról is, hogy fontos a közösségekhez való tartozás, hiszen a társas kapcsolatok adnak támaszt a léleknek és megóvnak minket az elmagányosodástól. Továbbá kiemelte a helyi egyesületeket, például a nyugdíjasklubok és különböző művészeti körök jelentőségét, amelyek aktív szerepet vállalnak a város minden napjaiban.

Ennél fogva megemlítette a Szerencsi Logiklub és a több mint száz éves Szerencsi Férfikart, amelyek évről évre öregbítik a település hírnevét. Kitért azokra a közösségekre is, ahol a sportot tartják szem előtt, mint a Szerencsi Nordic Walking vagy a helyi szenior örömtánc csoportot, mivel az aktív mozgás a nyugdíjas években is kulcsfontosságú szerepet játszik. Mondanivalója befejezésekor megköszönte a helyi lakosok több évnyi támogatását és jó egészséget kívánt mindenkinek.

Ezután Pallai Miklós, a Szerencsi Cukorgyár utolsó vezérigazgatója fejezte ki köszönetét a szépkorúak nevében, miután egy gondolatot idézett Petress Istvántól, az „Idősek imáját”. A fohászban bölcsességre, türelemre és szerethetőségre kérte Isten segítségét.

A beszédek után Straub Dezső, Jászai Mari-díjas magyar színész és Rózsás Viktória, énekes produkcióját tekintette meg a közönség. Straub Dezső igyekezett elődrukkolni két szám között stand-up comedy stílusú előadással, amely mindig megnevettette az idős korosztályt. Emellett Rózsás Viktória éneke leginkább a férfiakat ejtette bűvöletbe, akik közül egyesek táncoltak a művésznővel, valamint a legszerencsésebbek pusziban is részesültek.

A jó hangulatú esemény végén az önkormányzat kedves kis ajándékkal, kulaccsal lepte meg a résztvevőket.

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 1562

Yesterday 3226

Week 1562

Month 15659

All 797475

Currently are 43 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions