Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

TOKAJ-HEGYALJAI SZÜRETI NAPOK: BOR, KULTÚRA ÉS SZÓRAKOZÁS EGY HELYEN

A Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok hazánk egyik legrégebbi és legnépszerűbb szüreti eseménye, amelyet 1932 óta ünnepelnek. Az idei rendezvény október 4. és 6. között kerül megrendezésre, és a “Fehér borok, színes kultúra” jegyében várja az érdeklődőket Tokajba.
A háromnapos ünnepség számos izgalmas programot kínál minden korosztály számára. A Tokaj Fesztiválkatlan ad otthont a főbb eseményeknek, de a város több pontján is lesznek programok.

A látogatók részt vehetnek a látványos szüreti felvonuláson, amely október 5-én, szombaton 14 órakor indul, és a helyi nevelési-oktatási intézmények, hagyományőrző csoportok, valamint borlovagok közreműködésével zajlik.
A rendezvényen a borvidék polgármesterei ünnepélyesen összeadják a szőlőtermést, amelyet a katlan nagyszínpadán mutatnak be. A Bortér Tokaj-Hegyalja kiváló boraival, a gasztrosétány finom ízekkel, valamint a kézművesek és mesterségek utcája ajándéktárgyakkal várja a vendégeket.
A szüreti hangulatot térzenei koncertek és utcazenészek fokozzák, míg a gyermekek számára október 6-án, vasárnap különleges programok biztosítanak felhőtlen kikapcsolódást.A nagyszínpadon különleges zenés programok és koncertek várják a látogatókat, többek között Desh és a Korda házaspár fellépéseivel.
Az esemény célja, hogy ápolja a tokaji borvidék kulturális hagyományait és bemutassa a világörökségi terület sokszínű közösségi értékeit. A Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok minden évben több ezer látogatót vonzanak, és idén is izgalmas programokkal várják az érdeklődőket.

Forrás

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 462

Yesterday 619

Week 6506

Month 29051

All 781005

Currently are 262 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions