Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

TRAGIKUS ESET ÓZDON: EMBERÖLÉS ÉS RABLÁS MIATT LETARTÓZTATÁS

2024 augusztus 30-án délelőtt 10 óra körül Ózdon, a régi K&H bank épületének oldalsó lépcsőjénél a gyanúsított találkozott egy ismeretlen férfival, akitől cigarettát kért. Beszélgetésbe elegyedtek, majd a férfi borral is megkínálta, és a bank mögött folytatták az italozást. Később a gyanúsított elment, de nem sokkal később visszatért, amikor a férfi már a lépcső tetején aludt. Ekkor a gyanúsított kivette a férfi zsebéből a telefont, felvette az oldaltáskáját és a földön lévő bort. Megpróbálta megszerezni a férfi tornacipőjét és karóráját is, de a férfi felébredt, felállt és követelte, hogy adja vissza a holmiját.

Amikor a férfi megpróbálta megakadályozni a gyanúsítottat a menekülésben, az erősen meglökte, amitől a férfi elesett és 8-10 fokot gurult lefelé a lépcsőn. A gyanúsított magára hagyta a sérült férfit, és elment az értékeivel.
Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint nem zárható ki, hogy a sértett koponyáját később további erőszakos behatás érte, ami a halálát okozta. A gyanúsított cselekménye nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének minősülhet.
A bíróság szerint a gyanúsított által elkövetett bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyú, amelyért 10-től 20 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés járhat. A gyanúsított hajléktalan életmódja miatt fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, valamint az is, hogy a nyomozás során tanúkat befolyásolhat vagy bizonyítékokat rejthet el. A bűnismétlés veszélye is fennáll.
Mindezek alapján a bíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A végzés jogerős.

Forrás

Fotó : Bujdos Tibor

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 996

Yesterday 1463

Week 3313

Month 25858

All 777812

Currently are 65 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions