Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

IZGALMAS PROGRAMOKKAL VÁR A MISKOLCI PIKNIK: ZENE, GASZTRONÓMIA ÉS KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYEK

A Miskolci Piknik részletes menetrendje elkészült, és izgalmas programokkal várja a látogatókat. Az esemény szeptember 22-én, pénteken délután kezdődik és szeptember 24-én, vasárnap este ér véget. A háromnapos rendezvény során három színpadon váltják egymást a zenei és gasztronómiai programok, így mindenki találhat kedvére valót.


A Szent István téri nagyszínpadon a legnépszerűbb előadók lépnek fel, míg a Villanyrendőri színpadon helyi zenekarok és feltörekvő tehetségek mutatkoznak be. Az Erzsébet téri Lounge - Chill Zone pedig a nyugodtabb, lazább hangulatot kedvelők számára kínál programokat, ahol a látogatók kényelmesen pihenhetnek és élvezhetik a zenét.
A piknik nemcsak a zenei élményekről szól, hanem a gasztronómiai különlegességekről is. A helyi éttermek és kézműves élelmiszer-készítők standjai várják az érdeklődőket, ahol megkóstolhatják a régió legfinomabb ételeit és italait. A gasztronómiai kínálatban megtalálhatók lesznek a hagyományos magyar ételek mellett a nemzetközi konyha remekei is.
A rendezvény célja, hogy összehozza a helyi közösséget és a látogatókat, és egy kellemes, családbarát környezetben biztosítson szórakozási lehetőséget minden korosztály számára. A szervezők külön figyelmet fordítanak arra, hogy a programok mindenki számára elérhetőek legyenek, így a belépés ingyenes.
A Miskolci Piknik kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók felfedezzék a város kulturális és gasztronómiai értékeit, miközben élvezhetik a színvonalas zenei programokat. Ha szeretnél részt venni ezen az eseményen, érdemes előre tájékozódni a részletes menetrendről, hogy ne maradj le a kedvenc előadóidról és programjaidról.

Ez a rendezvény nemcsak a helyiek, hanem a turisták számára is vonzó lehet, hiszen a Miskolci Piknik egyedülálló élményt kínál mindenkinek, aki szeretné megismerni a város pezsgő kulturális életét és gasztronómiai kínálatát. Ne hagyd ki ezt a különleges eseményt, és tölts el egy felejthetetlen hétvégét Miskolcon!

 

 

Forrás

Kép forrás 

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 3

Yesterday 913

Week 1774

Month 17867

All 769821

Currently are 92 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions