Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

ÉRTÉKES TÁRGYAK, ESZKÖZÖK AZ ÚJRAHASZNÁLATI KÖZPONTBAN

Hercsik István a Zempléni Z.H.K. Non-profit Kft. ügyvezető igazgatója szerint a már megunt, azonban mások által még használható tárgyak a cég által alapított és működtett telephelyeken találhatnak gazdára. Elmondása szerint az újrahasználati központokat abból a célból hozták létre, hogy a háztartásokban fölöslegessé vált a tárgyakat, eszközöket, ne kezeljük hulladékként, és váljunk meg tőlük szemétként, hanem próbáljuk meg használati tárgyként továbbadni azoknak, akiknek éppen szükségük van rájuk.

Az ügyvezető úgy gondolja, hogy a bútorok, sportszerek, az elektromos eszközök kivételével a háztartásban hasznosítható tárgyakat jó helyre kerülhetnek. Ennek a szemléletnek az elterjedése kedvező azokra, akik leadják a megunt tárgyaikat, valamint azokra is, akik szeretnék birtokolni mások fölöslegesé vált eszközeit. Hercsik István véleménye szerint a lakosság egyre inkább környezettudatos. Az emberek körében népszerű a szolgáltatás, hiszen egyre többen szállítják be használaton kívüli holmijukat az újrahasználati központokba.

A vásárlók ugyanakkor egyre több használati tárgyra tartanak igényt, például játékokra, ruhaneműkre, szekrényekre, ágyakra, matracokra, amelyek kelendőek. Azt tapasztalják, hogy a könyvek iránt is megjelenik a vásárlói kereslet.

Az ügyvezető elárulta, hogy ő is ajánlott fel bútorokat és különböző eszközöket, játékokat és a vállalkozók közül is egyre többen ismerik fel és élnek a lehetőséggel. Ez egy folyamatos áruskála, amelyben kielégítő választékot találhatnak azok, akik a cégnél szeretnének vásárolni. Akik nem csak hulladékot szeretnének leadni, hanem a szükségtelenné vált tárgyaikat újrafelhasználási célból akarják tovább adni, Szerencsen a hulladékudvarban megtehetik, ahol megtalálható az újrahasználati központ. Itt szerény összegért megvásárolhatók a kiválasztott tárgyak, a megyében a többi hulladékudvarban Encsen,

Sátoraljaújhelyen, Sárospatakon, Tiszaújvárosban és Tiszalúcon pedig leadhatók. Az árak mérsékeltek, a legdrágább bútor 10 ezer forintba kerül, az értékük ennél az összegnél sokkal magasabb. A hulladékudvarok, és az újrahasznosító központok várják az érdeklődőket, bízva abban, hogy megfelelő helyre kerülnek a háztartásokban, vállalkozásoknál már megunt és fölöslegessé vált eszközök.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 458

Yesterday 1170

Week 458

Month 16551

All 768505

Currently are 33 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions