Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

EGY HÉT SINCS MÁR A TANÉVKEZDÉSIG, DE A CSIBÉK MÁR AZ ISKOLAPADBAN

Kevesebb, mint egy hét múlva elkezdődik az iskola a diákoknak. Ezért a Bolyai János Katolikus Általános Iskola megszervezte a három napos Csibetábort augusztus 26-28 között. Ez alkalommal a kezdő első osztályos tanulók beléptek az intézmény kapuin, hogy megismerkedjenek az iskola falaival és a leendő pedagógusaikkal. Az első napon az intézmény vezetője Szabóné Drozda Orsolya köszöntötte az aulában gyülekező szülőket és gyerekeket.

Rövid beszédébe bevonta a kicsiket, aki megkérdezte tőlük, hogy miért szeretnének iskolások lenni. Az egyik gyerek azt válaszolta erre, hogy szeretne megtanulni írni-olvasni, egy másik, pedig, hogy várja a tornaórákat. Utána az igazgató elmondta, hogy ez a tábor arról fog szólni, hogy betekintést nyerjenek a létesítmény szokásaiba és hagyományaiba. Majd bemutatta az alsós igazgató helyettest, a felsős igazgató helyettest és természetesen az osztályfőnököket is. Ezután Szabóné Drozda Orsolya kiemelte, hogy a tanító nénik az iskolai kezdés előtt már hetek óta azon dolgoztak, hogy a tantermek úgy várják a diákokat, hogy szeretettel és bizalommal tudjanak belépni az épületbe. Rövid tájékoztatója után arra kért mindenkit, hogy a tantermeikbe vonuljanak be, hogy osztályonként megosszanak néhány gondolatot a szülőkkel és a gyerekekkel. Majd elmondták a házirenddel kapcsolatos információkat, például, hogy fél nyolc és háromnegyed nyolc között kell megérkezni, és 8:00 órakor kezdődik a tanítás. Illetve, ha a tanuló hiányzik, az iskolai órákról betegség vagy egyéb családi probléma miatt, akkor a szükséges igazolásokkal nyújtsák be. Továbbá az igazgató tájékoztatta a kedves szülőket a hivatalos ügyintézésről, amelyet reggel 8:00-tól délután 16:00-ig a portán szükséges jelezni.

Ezen kívül kihangsúlyozta, hogy római katolikus egyházi iskola révén a hitoktatás felekezet szerint történik, egyházi tartalmakkal fognak találkozni és szentmiséken fognak részt venni a kis jövendőbeli nebulók.

Ezután sikeres tanévet és jó csibetábort kívánt mindenkinek.

A Bolyai János Katolikus Iskola azt szeretné, hogy a Csibetáborba ovisként megérkező kisgyermekek, örömteli várakozással kezdhessék meg az első osztályt. Valamint, hogy belőlük is sikeresen elballagó nyolcadikos diák válhasson az iskola elvégzése után.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 28

Yesterday 864

Week 3936

Month 20029

All 771983

Currently are 412 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions