Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

SPORTOLÓ FIATALOKAT DÍJAZTAK SZERENCSEN

A minden évben megrendezésre kerülő sportbálon kerültek kiosztásra a sportban kiemelkedő teljesítményt elérő fiataloknak járó díjak február 24-én. Az eseményt a Bocskai István Katolikus Gimnázium és Technikum aulájában rendezték meg, amin a helyszínen szerzett információk alapján körülbelül 240-en vettek részt. Szőke Szilvia, Szerencs Város Sportegyesületének sportmenedzsere vezényelte le az estét. A műsor kezdetén felkérte Nyiri Tibort, a város polgármesterét, hogy köszöntse az egybegyűlteket.

Megkülönböztetett figyelemmel köszöntötte az este folyamán díjazott fiatalokat, akik eredményeikkel, sikereikkel nem csak maguknak és szeretteiknek, hanem a városnak is büszkeséget okoznak. Az elkövetkezendő húsz percben a Szikra Tánc- és Mozgásstúdió zenés produkcióit láthatták. A diákok ezúttal is színes, pörgős és változatos koreográfiák által bizonyították tehetségüket. A műsor után a díjátadó következett, amely során az elismeréseket Nyiri Tibor és Veréb György, diósgyőri legendává vált labdarúgó, kapus adták át a fiataloknak.

“Az Év Sportolója” díjban részesültek: Hegyes Zsombor (kosárlabda) és edzője Endrész Tamás, Farkas Lelle (karate), Barnóczki Bálint (karate), valamint edzőjük Nagy László; Fábián Léna (súlyemelés), Morvai Balázs Örs (súlyemelés) és edzőjük Fekete Diána és Morvai Zoltán; Maczó Bence István (labdarúgás) valamint edzője Spéder Bence; Konyári Vivien (kézilabda) és edzője Tóth Alex; Köllő Ábel (asztalitenisz); Kazsik Csenge (úszás), Lénárt Zalán (úszás) valamint edzőjük Farmosi István; Boros Leila (birkózás) és Szabó Benett (birkózás) és edzőjük Illésy László.

Továbbá minden évben átadják a “Lukács Bertalan díjat”, amelyet a legnagyobb fejlődést mutató, utánpótláskorú kapus vehet át. Idén ez a kitűntetést Kiss-Orosz Dávid érdemelte ki. A műsor ezzel véget ért, de az éjszakába nyúló mulatozás még csak ezután kezdődött. Az ünnepléshez és a tánchoz a jó hangulatot a Rumba Roll zenekar biztosította.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Globo Konyha

14:30 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 427

Yesterday 726

Week 427

Month 12771

All 686773

Currently are 124 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions