Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

A MAGYAR HONVÉDSÉG VÁRJA A JELENTKEZŐKET A LYNX PROGRAMBA

A Magyar Honvédség egy kampány keretein belül buzdítja a fiatalokat az új programjukba való csatlakozásra, aminek központjában a Lynx páncélozott gyalogsági harcjármű áll. Az érdeklődők szeptember 11-ig jelentkezhetnek a toborzó irodákban országszerte.

Erről a kiváló lehetőségről Csoma Gábor százados számolt be nekünk. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Miskolcon és Sátoraljaújhelyen várják a jelentkezőket a toborzó irodákban. A kiképzés központja Hódmezővásárhely, ahol a Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandárjával dolgoznának együtt a résztvevők. A tematika megegyezik majd a honvédségnél rendszeresített alapkiképzéssel, vagyis az 5 hét alapképzést 1 hét adminisztrációs és 2 hét lövészfelkészítés követi. További felkészülés után a programban résztvevők elkezdenek komolyabban tevékenykedni a technikával. A Lynx az egyik elérhető legmodernebb eszköz a kategóriában, így számos nehézséggel jár a kezelése. Nem elég a technika használatát elsajátítani, meg kell felelni fizikai és pszichikai kritériumoknak is.

Tekintve a nehézségeket, amivel ez a feladatkör jár, a Magyar Honvédség igyekszik egy kiemelt bérezéssel illetni a programban részt vevőket, akik havonta bruttó 737000 Ft-ban részesülnének. A kampány eredményesnek bizonyul, hiszen fokozottan megnövekedtek az érdeklődők a program iránt már az első héttől kezdve. Szerencsésnek mondható, hogy a toborzás a civileket mozgatta meg nagy számban, akik jelentkezését várnák elsősorban a honvédség szolgálatában. Emellett párhuzamosan folyik az önkéntes katonai szolgálatra toborzó kampány is, ami szintén szeptember 11-i kezdéssel kerül végrehajtásra. Ez a program visszatérő eleme a Magyar Honvédség toborzó programjainak. Bárki csatlakozhat, aki szeretné kipróbálni a katona létet, és annak minden velejáróját. A fiataloknak kiváló lehetőség ez is, hiszen tapasztalat és élményszerzés mellett, a továbbtanuláshoz is kaphatnak plusz pontokat attól függően, hogy hol és mennyi ideig vettek részt a kiképzésben. További mindig számítanak azok jelentkezésére is, akik a tartalékos rendszer részeként vennék ki szerepüket a honvédség alkalmazásában, vagy esetleg a szerződéses szolgálatot formát választanák.

A Lynx program elsősorban a 18 és 40 év közötti korosztályokat szeretné megszólítani, hiszen egy hosszútávú terve van a honvédségnek ezzel az eszközzel, így a kezelőálománnyal is hosszas együttműködésre számítanak. Várnak minden olyan elhivatott jelentkezőt ebbe, és más feladatkörökbe is, akik szeretnék saját határaik feszegetésével a Magyar Honvédség tagjaként bővíteni országunk haderejét.


Fotó: Illusztráció

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 92

Yesterday 432

Week 2991

Month 11664

All 728591

Currently are 56 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions