Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

BIZTONSÁGI ÖV MENTETTE MEG A SOFŐRÖK ÉLETÉT

Két közúti közlekedési baleset is történt az elmúlt napokban, Miskolc és Szikszó közelében, ahol a sofőrök nem az út viszonyokhoz igazítottan választották meg autóik sebességét, és balesetet szenvedtek. Az egyik esetnél a 24 éves sofőr Alsóvadász és Szikszó között közlekedett január 25-én a kora reggeli órákban, amikor a jeges útfelületen megcsúszott, majd lesodródott a szántföldre, ahol a tengelye körül át is fordult.

Az elsődleges adatok szerint a sofőr nem az útviszonyokhoz mérten közlekedett. A másik esetben az 55 éves sofőr Harsány és Miskolc között közlekedett január 25-én szintén a reggeli órákban, amikor egy balra ívelésű kanyarban, a vizes útburkolaton megcsúszott, majd egy útmenti fának ütközött. Az elsődleges adatok szerint az autó vezetője nem az útviszonyokhoz igazította járműve sebességét. A balesetben az autók vezetői könnyű sérüléseket szenvedtek. Az adatok értékelését követően a szakemberek számára az is egyértelműen látszik, hogy a biztonsági öv használata megmentette a sofőröket.

Biztonság? Kötve hiszem!

Gépjárművel történő közlekedésünk során a biztonsági öv használata kötelező! A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság az esetek kapcsán arra hívja fel a figyelmet, hogy baleset-megelőzési szempontból kiemelt fontosságú a biztonsági öv, valamint a gyermekbiztonsági rendszer előírásszerű használata. Egy esetlegesen bekövetkező baleset, valamint egy erős fékezés esetén megvédi a járművezetőt és az utasokat is a sérüléstől. Ezért indulás előtt kapcsolják be biztonsági övet és hívják fel utastársaik figyelmét is arra, hogy rögzítsék magukat! Tedd meg, használd a biztonsági övet! Az utak biztonsága és a balesetek elkerülése érdekében arra is felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek!

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 125

Yesterday 341

Week 3666

Month 22523

All 556939

Currently are 39 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions