Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÖT PERCEN BELÜL BILINCSBEN

Az encsi rendőrök elfogták azt a férfit, aki Göncön az utcán egy járókelőtől tízezer forintot, majd egy helyi Nemzeti Dohányboltból egy doboz cigarettát és egy öngyújtót rabolt el.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 54 éves gönci férfival szemben. Az elkövető 2022. augusztus 16-án 14 óra körül Göncön, a Kossuth Lajos utcában egy üzlet előtt egy fiatal lány kezéből tízezer forintot kapott ki, majd miután a sértett és barátnői vissza akarták a pénzt kérni, ütésre emelt kézzel közelített és egy követ dobott feléjük.

A férfi később 14 óra 20 perc körül egy helyi Nemzeti Dohányboltba ment be, ott egy doboz cigarettát és egy öngyújtót követelt az eladótól. Az elkövető a pénztárgép monitorjára csapott, majd a pult mögé lépve a nőt több esetben megütötte, aki a dulakodásból szabadulva az utcára menekült. A rabló egy doboz cigarettával és egy öngyújtóval a kezében távozott az üzletből. A Gönci Rendőrőrsön történt bejelentést követően a rendőrök öt percen belül elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására. Forrás: police.hu

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 69

Yesterday 643

Week 69

Month 1724

All 457379

Currently are 78 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions