Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

BORKÓSTOLÁS HATÁROK NÉLKÜL

Borkóstolás határok nélkül címmel szerveztek workshopot a szerencsi Rákóczi-vár lovagtermében augusztus 12-én pénteken. Az eseményen Szlovákiából érkező vendégek is tiszteletüket tették.

A rendezvényre történő regisztrációt követően Nyíri Tibor, Szerencs polgármestere tartotta meg köszöntőjét, mely során a részt vevő vendégeknek bemutatta Szerencs város történelmét, valamint legfontosabb földrajzi jellemzőit, ezalatt egy kisfilm tette még színesebbé településünk ismertetését. Mivel a workshopra számtalan szlovák vendég is érkezett, a polgármesteri köszöntő tolmács segítségével szlovák nyelvre is lefordították.

Ezután következett a szerencsi borászok borainak ismertetése Szik Mátyás háromszoros magyar bajnok sommelier vezetésével. A borkóstoló a száraz fehérborokkal kezdődött és az édes vörösborokig tartott, mely alatt olyan borokat ízlelhettek meg a résztvevők, mint például a száraz fehér Mortium vagy a 6 puttonyos Tokaji asszú. A borkóstolót ebéd követte, mely után sor került Szerencs városának nevezetességének bemutatására a kassai vendégek számára, akik kisvasúton tehettek egy kisebb utazást településünkön.

             

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 89

Yesterday 643

Week 89

Month 1744

All 457399

Currently are 103 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions