Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

CSERKÉSZ PORTYA KOMLÓSKÁN

Cserkészportyát tartott augusztus 10 és 15-e között a 792. számú Bocskai István cserkészcsapat, melynek helyszínéül a Komlóskán található Ruszin-park szolgált. A portyára érkező gyerekekre számtalan színes program várt.

A Komlóska határában fekvő Ruszin-park ezúttal a cserkészektől lett hangos, akik a hat nap alatt építették a táborhelyet, járták a természetet, lelki programokon vettek részt vagy játszottak, egyszóval cserkészszellemben töltötték a hetet.

A 792. számú Bocskai István cserkészcsapat fiatal felnőtt tagjai már egy nappal a tábor megkezdése előtt, augusztus 9-én a helyszínre érkeztek, hogy előkészítsék a táborhelyet, mely során felépítették például a konyhasátrat és a vizesblokkot. Az előőrsre azért volt szükség, hogy minden készen álljon a kisebb cserkészek fogadására. A portya során számtalan korosztály képviselte magát, melyek közül a gyerekek voltak többségben. A cserkész portya tematikája a Rákóczi-szabadságharc volt, melynek köszönhetően szép számmal láttunk kuruc és labanc harcost egyaránt, de olyan történelmi személyek is megelevenedtek előttünk, mint Esze Tamás vagy II. Rákóczi Ferenc.

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 112

Yesterday 643

Week 112

Month 1767

All 457422

Currently are 136 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions