Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

JUDO BAJNOKSÁG A RENDÉSZETIBEN

A hagyományokhoz híven a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban rendezték meg a Belügyminisztérium Országos Tanintézeti Judo Bajnokságát február 13-án. Rák László rendőr alezredes köszöntötte a csapatokat, aki sportszerű és balesetmentes küzdelmeket kívánt a résztvevőknek. Az eseményen a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ képviseletében jelen lévő Bálint Levente rendőr alezredes beszédében hangsúlyozta a judo hasznosságát a szakszerű rendőri intézkedések oktatásában. A megmérettetésen hat iskola közel száz versenyzője lépett a tatamira.

A bajnokság célja a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó oktatási intézmények tanulóinak a sportolás és versenyzés lehetőségének biztosítása a szolgálati feladatok szakszerű ellátását elősegítő küzdősportban, sportbaráti kapcsolatok erősítése és az egyéni bajnoki címek és tanintézeti csapathelyezések eldöntése. Országos Tanintézeti Judo Bajnokságon döntően amatőr sportolók szálltak versenybe, mindössze néhány igazolt versenyző volt a mezőnyben. A megmérettetések 3 tatamin folytak. A résztvevők jelentős része a rendészeti képzés küszöbén kezdte el ezt a sportágat űzni, és jutottak el olyan szintre, hogy egy országos megmérettetésre el tudtak jönni. Verseny közben folyamatos eredményhirdetés volt a különböző versenyszámokban. Bátorság és sok munka kellett ahhoz, hogy a judo küzdősportot választották, amely talán a legközelebb esik a rendőri önvédelemhez, amelyre leginkább épít az oktatott tananyag is. A felkészítő tanárok végig ott voltak, és az utolsó pillanatig hasznos tanácsokkal látták el a versenyzőket, akik ezeket megfogadva próbálták a legjobbat nyújtani. Amit a versenyen megmutattak, az egészen biztos, hogy a szakmai életük során is hasznosítható lesz.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 69

Yesterday 333

Week 707

Month 1405

All 258224

Currently are 80 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions