Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A BEKECSI VÁLLALKOZÓK FÓRUMA

Bekecs Község Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően november 28-án vállalkozói fórumra várta a helyi cégek képviselőit a helyi művelődési házába. A tanácskozáson az érdeklődők felvilágosítást kaptak a térséget érintő aktuális gazdasági lehetőségekről és pályázatokról. A szakmai fórumsorozatot azért hozták létre, hogy segítséget nyújtsanak a támogatást igénylőknek.

A fejlesztési konzultáció célja az volt, hogy a különböző gazdasági lehetőségeket bemutassák és megismertessék a jelenlévőkkel. Bodnár László, a település polgármestere köszöntötte az előadókat és a megjelenteket, aki elmondta nagy örömmel tölti el az, hogy a környék vállalkozóihoz még közelebb kerülnek a térséget érintő aktuális lehetőségekhez. Az eseményen részt vett Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője is, aki biztatta a résztvevőket arra, hogy pályázzanak a következő időszakban is. A Széchenyi Programiroda munkatársai a szervezet által nyújtott lehetőségekről számoltak be a vállalkozóknak.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 45

Yesterday 333

Week 683

Month 1381

All 258200

Currently are 37 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions