Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A JÓ BORNAK IS KELL A CÉGÉR

Tokajban október 4. és 6. között minden a szőlőről és a borról szólt. A Tokaji Szüreti Napok programsorozat csúcspontja ez alkalommal is a felvonulás volt, amelyet kisbíró vezetett. A menetben feltűntek fúvószenekarok, Tokaj-Hegyalja településeinek képviselői, borlovagrendek, szőlőkorona- és szőlőkoszorú-vivők, a szőlőművelés fázisait megjelenítő jelmezes csoportok, fogatok, hintók, hegyaljai hagyományőrző egyesületek, helyi óvodások és iskolások.

A fogatban ülők a fesztiválozókat a vidék méltán híres nektárjával kínálták. Ezután a huszonhét hegyaljai település polgármesterei összeadták azt a szőlőt, amelyből a következő esztendőben elkészül a Polgármesterek Bora. Az esemény résztvevőit Posta György, Tokaj város polgármestere köszöntötte, aki beszédében arról szólt, hogy ez az ünnepség példaértékű és ez az összefogás az egész világon egyedülálló. Az ünnepi alkalmon tiszteletét tette Nagy István, agrárminiszter is, aki arról szólt, hogy a jó bornak is kell a cégér, ezért a kormán y úgy határozott, hogy 3,5 milliárd Forinttal támogatja a gazdákat a sikeres értékesítésben. Tokajban 1932-től rendezik meg a Szüreti Napokat. A borvidék névadó településén hagyományosan október első hétvégéjén ünneplik a szőlőt és a bort.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 120

Yesterday 167

Week 1107

Month 4237

All 271818

Currently are 36 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions