Vivid - VirtueMart Template

BESZÉLGETÉS AZ ÁLLATOK VÉDELMÉRŐL

A Szerencsi Kóborkák Alapítvány fórumot szervezett november 28-a reggelén a Rákóczi-vár lovagtermében. Az eseményre egyaránt várták a térség jegyzőit, a hatósági és az állatvédelem iránt érdeklődő szakembereket és a civil közönséget. A helyszínt Szerencs jegyzője, Oleárné Dr. Kádas Marianna biztosította számukra, valamint közreműködött még a Halász Cukrászda és a Szerencsi Művelődési Központ is. Két előadót hallhattak a megjelentek, dr. Kajó Cecília jogász és Gaál János igazgatásszervező személyében. 2023 októberében jelent meg közös könyvük Birtokvédelmi kézikönyv címmel, amelyben részletesen írnak a birtokvédelemre vonatkozó szabályrendszerekről.

Bővebben: BESZÉLGETÉS AZ ÁLLATOK VÉDELMÉRŐL

SZERENCSEN JÁRT A LAPPFÖLDI MIKULÁS

Hosszú évek szervezésének köszönhetően, a Sziget Alapítvány, a Nestlé Hungária és a Kisgép és Fénycentrum Kft. meghívására december 6-án Szerencsre látogatott Joulupukki, a finn Mikulás. A Világörökségi Kapuzatnál megtalálható ünnepi fényekkel kivilágított rendezvénytéren emberek ezrei várták, hogy találkozhassanak vele. A helyszínre kivilágított kisvonattal érkezett meg a Mikulás, ahol már nagy tömeg várt rá. Az összegyűlteknek segítő manók osztottak csokoládét az esemény folyamán.

Bővebben: SZERENCSEN JÁRT A LAPPFÖLDI MIKULÁS

A FINN MIKULÁS ÉRKEZETT A NESTLÉHEZ

Joulupukki, az igazi finn Mikulás ellátogatott Szerencsre, és a Rákóczi-vár udvaros palotaszárnyában köszöntötte a Nestlé dolgozóit, és gyermekeiket. Örömét fejezte ki, amikor végignézett a csillogó szempárokon. Elmondta, hogy a rénszarvasai már gyakorolnak, hogy karácsony éjszakáján körbejárják a világot, és láthassák annak csodáit. A gyerekeknek lehetőségük volt képet készíteni a nagyszakállúval, és ajándékcsomagot kaptak tőle.

Bővebben: A FINN MIKULÁS ÉRKEZETT A NESTLÉHEZ

TŰZOLTÓ MIKULÁS LÁTOGATOTT EL A BOLYAI JÁNOS KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA

A Borsod Megyei Tűzoltó Szövetség és a Felsőzsolcai Önkéntes Tűzoltó Egyesület eddigi szokásaikat folytatva idén is ellátogattak több iskolába, hogy a tűzoltó Mikulás is köszönthesse a gyerekeket. Az ünnep másnapján, december 7-én a Bolyai János Katolikus Általános Iskolába érkezett a Mikulás, ezúttal nem szánon, hanem egy karácsonyi fényekben pompázó tűzoltó autóban. A gyerekek csodájára jártak a szolgálaton kívüli tűzoltó járműnek, ami a legkülönbözőbb, színes fényekkel volt kivilágítva.

Bővebben: TŰZOLTÓ MIKULÁS LÁTOGATOTT EL A BOLYAI JÁNOS KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA

MIKULÁS ÉRKEZETT A BOLYAI JÁNOS KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA

A Bolyai János Katolikus Általános Iskolába is ellátogatott a Mikulás, akit az iskola kis diákjai nagy izgalommal vártak. December 6-a reggelén a Kulcsár Anita Városi Sportcsarnokban gyülekeztek az ünnepi hangulatnak megfelelően piros ruhákba öltözve. Szabóné Drozda Orsolya, az intézmény igazgatója köszöntötte az intézmény tanulóit és oktatóikat. Elmondta, hogy ezen a napon Szent Miklós püspökre emlékeznek meg, az ő tetteire, és az általa képviselt adakozó szeretetre és az önzetlen segíteni akarásra.

Bővebben: MIKULÁS ÉRKEZETT A BOLYAI JÁNOS KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA

Kiberpajzs

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Hirdetés

 

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 175

Yesterday 257

Week 2042

Month 2756

All 629160

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions