Vivid - VirtueMart Template

Elmaradnak a szóbeli érettségik

A jelenlegi meghozott szabályok szerint, a gimnáziumok nyitását április 19-ről május 10-re tették át. Az érettségizők, ahogy a tavalyi évben is csak írásbeli vizsgán vesznek majd részt, így nehezebb helyzetbe kerülhetnek mint a korábbi években maturálók. Hiszen a maturálók a szóbelivel akár egy jegyet is javíthatnak az eredményükön.

Jerusalema challenge Szerencsen

Több Szerencsen működő munkahelyi közösség csatlakozott a Jerusalema kihíváshoz. Elsőként a Szerencsi Orvosi Ügyelet kollektívája táncolta el a megálmodott koreográfiájukat, amelynek olyan nagy sikere lett, hogy több csoport is jelentkezett, hogy megmutassa azt, hogy nehéz időkben is összetartanak. 2020 augusztusban jelent meg a dél-afrikai előadó Jerusalema című videóklipje, amit csaknem 270 millióan néztek meg eddig. A dalhoz kapcsolódó táncos mozgalom rövid időn belül nagy sikernek örvendett az egész világon.
Fotó: szerencsihirek.hu

Célkeresztben a hazai illegális dohánypiac

Az elkövetők tavaly több mint 8 tonna, összesen 800 ezer doboz cigaretta megtöltésére elegendő fogyasztási dohányt állítottak elő és értékesítettek, 327 millió forint kárt okozva a költségvetésnek. A banda tagjai a hazai regisztrált dohánytermelőtől, illegálisan szerezték be az alapanyagot, amit saját gépeiken dolgoztak fel, és adták tovább áfa és jövedéki adó fizetése nélkül. A hálózat felszámolására 12 helyszínen csaptak le egyszerre. Az átkutatott ingatlanokban összesen három dohányvágó és egy dohányrázó gépet, továbbá a karbantartásához szükséges gépeket foglaltak le. A nyomozók összesen hét személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hármat le is tartóztattak. A NAV bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt nyomoz, az elkövetők akár tíz év szabadságvesztésre, valamint akár több száz milliós jövedéki bírságra is számíthatnak.

Enyhítés után új szabályok

Minden szolgáltatásnak és a nem kiemelten fontos üzleteknek egy hónapra be kellett zárnia a koronavírus járvány miatt. Ez azonban Húsvét után, április 7-én véget ért, hiszen elérte a 2,5 millió főt a beoltottak száma hazánkban, így kinyithattak az üzletek. A kormány döntése alapján minden boltban, szépségszalonban négyzetméter alapon kellett megszabni hány ember tartózkodhat bent egy térben egyszerre. A vendéglők, éttermek teraszai várhatóan április végén fognak nyitni.

Újra kinyitnak a hulladékudvarok

Újra kinyitnak a hulladékudvarok A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója arról értesíti az ügyfeleit, hogy az ügyfélszolgálatok április 19-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra elérhetőek, illetve ettől az időponttól a lomtalanítás megrendelése ismét elérhető lesz. Az ügyfélszolgálatok nyitvatartási rendje a bmhnonprofit.hu oldalon tekinthető meg. A szolgáltató kéri, hogy a korábban megrendelt, de a járványügyi intézkedések miatt felfüggesztett lomtalanítások végrehajtásának pontos időpontja miatt egyeztessenek. A személyes ügyintézés során a dolgozók egészségének és biztonságának megóvása érdekében a higiénés szabályokat tartsák be. Az ügyintézések során, ha lehetőség van rá, akkor elektronikus, papír alapú, illetve a telefonos kapcsolattartást részesítsék előnyben. A szerencsi hulladékudvar (Eperjes utca 7 sz.) nyitva tartása:
hétfő: ZÁRVA,
kedd: 8-16 óra,
szerda: 8-18 óra,
csütörtök: 8-16 óra,
péntek: 8-18 óra,
szombat: 8-12 óra.
A szerencsi ügyfélszolgálati iroda (Eperjes utca 7 sz.)nyitva tartása:
hétfő: 8-16 óra,
kedd: ZÁRVA,
szerda: 8-18 óra,
csütörtök: 8-16 óra,
péntek: 8-16 óra
Elérhetőségek:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06 21 3500 111

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba - új adás

09:00 Szomszéd Vár

10:00 Qvantum

12:00 Szemeszter

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 126

Yesterday 221

Week 581

Month 3248

All 315512

Currently are 34 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions