Vivid - VirtueMart Template

KASSÁRÓL SÁROSPATAKRA VETERÁN JÁRMŰVEKKEL

A Cassovia Classic által szervezett Veterán autók találkozója május 23-án indult Kassa főteréről. Az úticél ez alkalommal a sárospataki Rákóczi-vár volt. Az autósok egyik pihenője május 24-én, a mezőzombori Sárga borház étterem volt. A több mint ötven oldtimer egymás után gördült be a parkolóba, ahol az érdeklődők megcsodálhatták, majd fotózkodhattak a négykerekű csodákkal. A szervezők célja idén is az volt, hogy a Cassovia Classic a közeli barátok találkozója legyen, akiket összeköt a rajongás, a régi idők járművei és a Kassa iránti szeretet.

ZSILETTPENGÉVEL VÁGTA MEG ÁLDOZATÁT

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája május 23-án egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a fiatalkorú gyanúsítottnak, aki a miskolci sétálóutcán egy általa, otthon készített műanyag darabra barkácsolt zsilettpengével okozott súlyos sérülést egy férfinak. A rendelkezésre álló adatok szerint május 18-án, a hajnali órákban az áldozat szóváltásba keveredett a Miskolc, Széchenyi utcán három férfival, akik közül az egyik zsilettpengével az arcán megvágta a férfit. A vágott seb az áldozat bal arcán keresztül egészen a füle előtti területig tartott, ezen kívül a nyelvén is metszett seb keletkezett. A sérülések várhatóan nyolc napon túl gyógyulnak majd. Az elkövető ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás, akinek a járásbíróság letartóztatását június 23-ig elrendelte. (fotó: illusztráció)

BŰNELKÖVETÉS HERNÁDKAKBAN

Garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy tizennyolc éves hernádkaki férfival szemben. A gyanúsított előzetes szóváltást követően 2018. augusztus 5-én 21 óra körül Hernádkakon, a József Attila úton karóval megpróbált egy nőt megütni, majd egy arra közlekedő autó szélvédőjét megrongálta, végül elment a helyszínről. Miután a rendőrök a férfi kilétét megállapították, lakásán elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

HÁRMASIKREK A MISKOLCI ÁLLATKERTBEN

A Miskolci Állatkert selyemmajom családja az elmúlt hetekben utódokkal gyarapodott, mégpedig egyszerre hárommal. Az április közepén világra jött kölyköket a szemfüles látogatók már eddig is észrevehették, amint szüleik hátán kapaszkodnak, mostanra azonban már nagyobbak és erősebbek, így rendszeresen tekintgetnek szét élőhelyükön, sőt, néha már lemerészkednek a felnőttekről is, hogy saját lábukon ismerkedjenek a nagyvilággal. A kölykök mintegy öt hónapos vemhesség után jönnek a világra. Az utódnevelés során a szülők között igazi munkamegosztás figyelhető meg, hiszen az anya az első pár napot követően tulajdonképpen csak a szoptatás idejére veszi magához a kölyköket, az idő nagy részében azok apjuk hátának bundájába kapaszkodnak. A Miskolci Állatkertben is látható fehérpamacsos selyemmajmok, amelyek nevüket a fülüket körülvevő hosszú, fehér szőrzetről kapták, felnőtt egyedei sem nőnek nagyobbra tizennyolc centiméternél, testtömegük pedig mindössze háromszáz gramm körüli.

ELFOGOTT SZERENCSI BETÖRŐ

Üres kasszát hagyott maga után az a szerencsi betörő, akit pénzérmékkel teli zsebbel fogtak el a rendőrök. Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy harmincöt éves helyi férfival szemben. A gyanúsított május 23-án 1 óra 30 perc körül törte be egy szerencsi dohánybolt ajtaját, majd az üzletből készpénzt, köztük aprópénzt, szeszes italt, és dohányárut tulajdonított el. A gyors lakossági bejelentés és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletesének iránymutatása alapján a rendőrjárőrök szinte azonnal azonosították, majd a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit. A Szerencsi Rendőrkapitányság a beismerő vallomást tett férfit őrizetbe vette.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 42

Yesterday 59

Week 492

Month 2157

All 174652

Currently are 28 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions