Vivid - VirtueMart Template

ÍTÉLETET HOZOTT A BÍRÓSÁG EGY KAZINCBARCIKAI GÁZOLÁS ÜGYÉBEN

A Kazincbarcikai Járásbíróság egy közúti baleset miatt indult büntetőeljárásban hirdetett ítéletet egy férfival szemben. Az ítéletben megállapított tényállás szerint 2023 januárjában a reggeli órákban a vádlott tehergépjárművével Kazincbarcika belterületén közlekedett, mikor egy gyalogos-átkelőhelyhez érve figyelmetlenségéből adódóan későn észlelte a bal kéz felől érkező és áthaladni szándékozó néhai sértettet, és őt a járműve jobb első sarokrészével fékezés nélkül elütötte.

Bővebben: ÍTÉLETET HOZOTT A BÍRÓSÁG EGY KAZINCBARCIKAI GÁZOLÁS ÜGYÉBEN

ÍTÉLETET HOZOTT AZ ENCSI JÁRÁSBÍRÓSÁG A SÉRTETTŐL TÖBB MILLIÓS ÉRTÉKET KICSALÓ KÉT FÉRFIVAL SZEMBEN

Az Encsi Járásbíróság két vádlott ügyében hirdetett ítéletet, akikkel szemben csalás bűntette miatt indult eljárás. Az ítéleti tényállás szerint a vádlottak 2017. szeptemberétől 2019. decemberéig tartó időszakban a Hidasnémetiben lakó idős sértett bizalmába férkőzve tőle különböző összegű pénzt csaltak ki valótlan okokra hivatkozva: a valóságban nem létező hivatalos ügyek intézésére, ház körüli felújítási és javítási munkák elvégzésére, melyek elvégzésére ténylegesen nem került sor, továbbá másodrendű vádlott elhitette vele, hogy az általa készített fotókból Párizsban kiállítást szervez, amelynek költségeit, ha előre megfinanszírozza, nagy összegű honoráriumot fog kapni az értékesített képek bevételéből.

Bővebben: ÍTÉLETET HOZOTT AZ ENCSI JÁRÁSBÍRÓSÁG A SÉRTETTŐL TÖBB MILLIÓS ÉRTÉKET KICSALÓ KÉT FÉRFIVAL SZEMBEN

KÖZEL KILENCMILLIÓ FORINT A KÁR

Csalás miatt folytat nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen tettessel szemben. Egy kazincbarcikai áldozat bankszámlájáról a csaló 2024. március 29-e előtt kriptovalutás befektetés ígéretével és az AnyDesk, illetve az AnyViewer program számítógépére telepítését követően közel kilencmillió forintot utalt át egy külföldi számlára. Az ügyben a nyomozás jelenleg is folyik.

Bővebben: KÖZEL KILENCMILLIÓ FORINT A KÁR

SÚLYKORLÁTOZOTT ZÓNÁT ALAKÍTANAK KI SAJÓSZENTPÉTEREN

Tavaly év végén adták át a forgalomnak az új 260-as, többek között Sajószentpétert elkerülő utat. Ez a fejlesztés pedig lehetőséget teremtett arra, hogy a településen átmenő nehézgépjármű forgalmat átirányítsák az új útra, tehermentesítve ezzel a várost. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Sajószentpéter teljes lakott területén belül 7,5 tonnás súlykorlátozott zónát alakítanak ki 2024. április 15-től. Ezt a zónát a célforgalomban közlekedő érintett járművek továbbra is igénybe vehetik.

Bővebben: SÚLYKORLÁTOZOTT ZÓNÁT ALAKÍTANAK KI SAJÓSZENTPÉTEREN

LETARTÓZTATÁSBA KERÜLT A KISKORÚ LÁNYOKAT SZEXMUNKÁRA TOBORZÓ FIATALKORÚ FÉRFI

A Miskolci Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a fiatalkorú gyanúsítottnak, akivel szemben emberkereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárás. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2024. január és március hónapban Miskolcon, a Centrum Áruház előtt találkozott több olyan intézeti nevelttel, akiket ismert. Két kiskorú sértettnek felajánlotta, hogy elviszi egy „jó helyre”, majd elvitte őket a már korábban jelen ügyben letartóztatásba került két gyanúsított lakására, akik – szintén tudva arról, hogy a lányok még nincsenek 18 évesek – prostitúciós tevékenység végzésére bírták rá őket, valamint pornográf fényképfelvételeket készítettek róluk.

Bővebben: LETARTÓZTATÁSBA KERÜLT A KISKORÚ LÁNYOKAT SZEXMUNKÁRA TOBORZÓ FIATALKORÚ FÉRFI

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Globo Konyha

14:30 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 764

Yesterday 433

Week 1483

Month 7150

All 681152

Currently are 295 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions