Vivid - VirtueMart Template

GYALOGOS GÁZOLÁS TOKAJBAN

Közúti közlekedési baleset történt július 13-án délelőtt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Tokajban, a Tarcali utcán haladt a Tokaji Rendőrőrs két munkatársa szolgálati autójával megkülönböztető fény és hangjelzést használva. A járőrautó előtt ekkor hirtelen egy középkorú nő átszaladt az úttesten, akit elütöttek. A balesetben a gyalogosan közlekedő asszony megsérült, akit stabil állapotban a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították további ellátásra. Az eset körülményeit a nyomozó ügyészség a rendőrség közreműködésével vizsgálja. (Forrás:police.hu)

BÚZALISZT-ADOMÁNY ÉRKEZETT

728 kilogramm búzaliszt-adomány érkezett a napokban az Egri Főegyházmegyei Katolikus Karitász Központból Szerencsre, amelyet rászorulóknak, időseknek juttat el a segélyszervezet városban működő csoportja – mondta Iván Erika, a Karitász szerencsi munkatársa. A csoport már készül az iskolakezdésre. Ezért a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában szeptember 15-ig várják a tanszeradományokat, táskákat, írószereket, tolltartókat, tanszereket, amelyeket a nehéz helyzetben lévő gyermekek között osztanak majd szét. Fontos, hogy az adományok tiszták és használható állapotban legyenek új gazdáik nagy örömére – emelte ki Iván Erika. Szintén fontos információ, hogy a vészhelyzet lezárása után újraindult a Katolikus Karitász adományvonala 1356-es számon. Azok, akik ezt a számot hívják, 500 Forinttal járulhatnak hozzá a karitatív munkához.

MEGEMLÉKEZTEK

Csendes megemlékezést tartottak Szerencsen a tragikus hirtelenséggel elhunyt Koncz Ferenc országgyűlési képviselő emlékére július 10-én este a helyi Fidesz-iroda előtt. Mint ismert a politikus aznap délelőtt motorbalesetben vesztette életét. A politikus 2010 és 2018 között volt Szerencs polgármestere. 2019-ben a város díszpolgárává választották. Nyiri Tibor Szerencs polgármestere így búcsúzik a politikustól közösségi oldalán „Tisztelt Képviselő Úr! Megköszönve a Szerencsért végzett munkát, mély fájdalommal búcsúzom. Nyugodj békében!”

Fotó: facebook

ÚJ IRODÁBAN A HÁLÓ KÖZÖSSÉGI ALAPELLÁTÁS

Bérleti szerződés írt alá július 10-én Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere és Hudákné Orosz Judit, az Esélyteremtő Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. ügyvezetője a Szerencsi Polgármesteri Hivatalban. A szervezet dolgozóit új irodájukban,- amelyet a Turisztika Központban alakítottak ki- meglátogatta a város első embere, aki sok sikert kívánt további munkájukhoz. A Háló Közösségi Alapellátás feladata a pszichiátriai és szenvedélybetegek segítése a Szerencsi kistérségben. A szakemberek figyelmet fordítanak az egyén személyes céljainak meghatározására, a változtatáshoz szükséges tennivalókra, ezáltal segítve a problémák megoldását.

SZÚNYOGGYÉRÍTÉS SZERENCSEN

Szerencs területén földi úton történő kémiai szúnyoggyérítést végeztek július 9-én az esti órákban. Az előre eltervezett időpontban a rossz időjárási körülmények miatt egy nappal később kezdték meg a munkát a városban. A szúnyogirtó szer a kijuttatott csekély mennyiségben kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg a fedetlen vízgyűjtő edényeket, rendszeresen ürítsék vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyűjtőket.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 250

Yesterday 346

Week 250

Month 4755

All 249353

Currently are 122 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions