Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

KÖZELEG A KEREKDOMB FESZTIVÁL

A Kerekdomb Fesztivál sajtótájékoztatóját szervezték meg szeptember 3-án Miskolcon. Oszkó Jakab Natália a Kerekdomb Fesztivál igazgatója elmondta, hogy szeptember 13. és 15. között tartják meg a 9. Kerekdomb Fesztivált Tállyán. Kiemelte, hogy a romantikus hangulatú település számos történelmi épületet rejteget magában, amelyre sokan kíváncsiak lehetnek, a tokaj-hegyaljai és a tályai borok ízvilágával színesítve. A közelgő esemény 150 program és 20 helyszín várja az érdeklődőket, emellett 20 borászat is felsorakozik.

A pincészetekben is lesznek programok. A Szűcs, vagy a Somszög pincészetben is koncerteken szórakozhatnak. A Kalandozó Komédium gyermek foglalkozáson is részt vehetnek a kicsik, ahol Vinkler Nóra vezeti be az érdeklődőket a képzőművészet és a bor kapcsolatába. Az összművészeti fesztivál idei fellépői között szerepel az Analog Balaton, Au revoir, Punnany massif, Magnacum laude, Anna and the Barbies, valamint komoly zenei koncertek. Záróműsorként Szulák Andrea főszereplésével Goldoni: Mirandolina című színházi darabot adja elő az Art-Színtér társulattal. A Színház színpadon, amelyet a közösségi házban állítanak fel, Pokorni Lia és Szinetár Dóra is fellép, viszont gyermek színházi előadásnak is részesei lehetnek a kis csemeték. A Maillot-kastélyban Ringató foglalkozások lesznek, valamint Bárth János gyerekkoncertje, ahol Varró Dániel is megjelenik. Mindemellett alternatív rövidfilmeket és a Vukkot lehet megtekinteni.

 A hegyaljai alkotómesterek házában régi magyar mesterségeket próbálhatnak ki a vendégek, például a fafaragást vagy az úri hímzést. A Lindengarden gasztroportján az Abaúj ízeket kóstolhatják meg a falatozók, emellett Kemény Zsófia verses előadását is meghallgathatják.

Ha még nem lenne elég a színpompás programok tárháza, akkor hét típusú dűlőutakon vagy Aggteleken is túrázhatnak. Ezen kívül bodrogi evezésre juthatnak el azok, akik kedvelik a vízi sportokat. Azonban a futás népszerűsítésére szintén törekednek a szervezők, ahol a gyerekek a Ludas Matyi futóversenyen indulhatnak ugyanakkor családi futás kategóriában is. A szervezők a fesztiválra mindenkit szeretettel várnak.

További információt a https://kerekdombfeszt.hu/ oldalon tudhatnak meg az érdeklődők.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 190

Yesterday 1273

Week 3234

Month 19327

All 771281

Currently are 133 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions