Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

A ZEMPLÉNI FESZTIVÁL PROGRAMJAI SZERENCSEN

Szerencs is szeretettel várja a Zempléni Fesztivál programjainak látogatóit. A fesztivált 33. alkalommal szervezik meg augusztus 9. és 19. között. A több, mint egy hetes programsorozat alatt mindenki megtalálhatja a zenei ízlésének megfelelő előadást Zemplén több településén, például Szerencsen is. Hazánk legsokszínűbb művészeti fesztiválja számos zenei műfajjal várja a látogatókat. A programban komolyzenei koncertek, jazz, népzene, világzene, kamaraprodukciók, tánc és gyermekprogramok is szerepelnek. A fesztivál célja, hogy mindenki megtalálja a zenei ízlésének megfelelő előadást, és megismerje a régió műemlékeit, szokásait és gasztronómiáját.

Ez alkalommal a Zempléni fesztivál alatt két program fog megvalósulni Szerencsen, az egyik augusztus 11-én vasárnap 20:00 órakor a Budafoki Dohnányi Zenekar nagyszabású koncertje várja a látogatókat a Szerencsi Rákóczi vár udvarán. Az idei évben Werner Gábor karmester fogja vezényelni a zenekart. Az előadás alatt filmzenéket, valamint musical dalokat hallhat a közönség. Jegyvásárlásra még van lehetőség belépéskor a helyszínen.

A másik meghatározó koncert Szerencsen a Taipei Filharmonia Kamarakórus műsora lesz, amely augusztus 16-án 19:00-tól kezdődik a Munkás Szent József – templomban, ez az esemény ingyenesen látogatható.

A továbbiakban, augusztus 17-én tervezik megvalósítani az Idei Ond Vezér Napját. Sokféle gyermek programmal készülnek a szervezők, valamint szórakoztató zenés műsorokkal. Például fellép Eperjesi Erika, aki operett előadással érkezik. Ezen kívül Kegye János pánsípművészt hallhatják az érdeklődők, valamint 19:00-tól egy Zámbó Jimmy emlékműsor következik, Luigi és Zámbó Árpy produkciójával. Továbbá főző, és apró sütemény verseny lesz. Mindezek mellett ugrálóvárral, rodeó bikával, készműves foglalkozással és árusokkal készülnek.

A rendezvény szervezői abban bíznak, hogy idén is nagy lesz a Zempléni Fesztivál alatt a szerencsi programok látogatottsága, és a csodás tájak, valamint a turisztikai attrakciók jövőre is visszavárják a komolyzene iránt érdeklődőket.



Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 189

Yesterday 1273

Week 3233

Month 19326

All 771280

Currently are 115 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions