Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

FEGYVERREL AKARTA RENDEZNI A VITÁT A PIROS LÁMPÁNÁL ÁLLVA

A Miskolci Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a két férfinak az ügyében, akik között a szóváltás odáig fajult, hogy egy piros lámpánál megállva egyikük gáz-riasztó fegyvert használt. A bíróság által megállapított tényállás szerint a két férfi között 2023 júniusában egy miskolci áruház parkoló-kijáratánál egy közlekedési szituáció miatt szóváltás alakult ki, mely vita az autóikkal történt haladás közben is folytatódott, egymásnak kiabáltak a lehúzott ablakon keresztül. Az egyik útkereszteződésben a közlekedési lámpa piros jelzésére mindketten megálltak, az elsőrendű vádlott kiszállt gépjárművéből és a másik férfi autójába köpött.

Erre válaszul a másodrendű terhelt odament az idő közben autójába visszaülő elsőrendű vádlotthoz, kiabálni kezdett vele, majd a kocsiban ülő férfi elővett egy gáz-riasztó fegyvert és azt elsütötte az autó „A” oszlopa felé célozva, így támadója mellett irányította el. Az úttesten álló férfi megijedt a lövéstől, megrúgta a fegyvert használó férfi autójának résnyire nyitott ajtaját és megpróbálta az eszközt is kicsavarni az elsőrendű vádlott kezéből, az azonban nem sikerült neki. Mindezeket követően a másodrendű terhelt is visszaszállt gépjárművébe és mindketten távoztak a helyszínről.

Az elsőrendű vádlott autójában 120.000 forint kár keletkezett. A két férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A járásbíróság az elsőrendű vádlottal szemben fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt 300.000 forint végösszegű pénzbüntetést, a másodrendű terhelttel szemben pedig garázdaság és rongálás vétsége miatt 300 óra közérdekű munka büntetést szabott ki.

A büntetővégzés jogerős.

FORRÁS: MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 160

Yesterday 1238

Week 160

Month 9656

All 761610

Currently are 81 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions